INFO

 Nu har vi kört igång efter en välbehövlig semester, det firar vi med ett erbjudande.

Unna dig en helt underbar dag med lugn och avslappnande behandlingar i slottsmiljö, varma bad lugn och ro i vår relax med rogivande musik och tända ljus. Smit i väg från stressiga vardagen slappna av på haga spa.

Det finns flera paket erbjudanden att välja mellan.

Du kan också bara boka behandling utan att bada.

Njut exempelvis av chokladinpackning, ansiktsbehandling eller massage innan du slappnar av i jacuzzin. Inträde till dagspa ingår inte i behandlingspriset. Ett tillägg på 100:- vid bokning av behandling ( gäller ej Hagas paket) Då ingår spa bad Ord: pris 195:-/person för inträde till badet

 

DEN 24/9 & 22/10 DUKAR VI UPP FÖR BRUNCH PÅ VACKRA HAGA SLOTT

BOKA SKÖNA SÖNDAG BRUNCH, 25 MIN VALFRI BEHANDLING & INTRÄDE TILL SPA AVDELNINGEN 695:-/PERSON

En reaktion på ”INFO

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *